SUS MINI SUN Grondspot 24V – < 0,5 Watt

29,50 Incl. BTW/TVA

Subtiele zachte grondspot – Veilige Laagspanning

Beschrijving

 

Mini LED Spot, Sus Mini Sun

De Mini LED Spot, Sus Mini Sun stelt iedereen in staat om kleine en fraaie accenten te maken. De Sus Mini Sun heeft een uitsparing nodig van slechts 19mm en wordt eenvoudig en veilig aangesloten met het Quick-Safe Connect System. De Sus Mini Sun is ook ideaal voor het verlichten van treden of opstapjes zodat deze, naast het er fraai uitziet, ook veilig zijn.

Meer vermogen nodig? Bekijk dan de Sus
Sun< of de 
Sus Small Sun.

Heel klein en makkelijk in verhardingsmaterialen zoals beton en natuursteen in te boren. Op deze manier kan je je oprit in een echte “landingsbaan” veranderen.

De Sus Mini Sun is de kleinste LED Spot die u zich kunt bedenken die nog steeds licht geeft. Al is het een erg zachte lichtbundel, nog steeds zijn er mooi accenten mee te maken. De Sus Mini Sun is op geen enkele wijze verblindend!

Door de Sus Mini Sun te groeperen zijn er mooie effecten te bewerkstelligen, speciale effecten in een voetbrug of de reling langs de waterkant. Door gebruik te maken van een ingegoten RVS behuizing met een roset is de Sus Mini Sun bestand tegen de tand des tijds. Door het roset is de installatie makkelijk, maar ook wanneer er iets verandert dient te worden is dit een fluitje van een cent.

SUS MINI SUN Grondspot 24V – < 0,5 Watt

Extra informatie

Artikelnummer

SLMINI

EAN nummer

1051003000051

Aantal LED\\\'s

3

Garantie

5 jaar

Voltage

24V DC Veilige Laagspanning (SELV)

Quick-Safe Connect Systeem

JA

IP Waarde

IP68

Merk LED

CREE

Wattage

< 0,5 Watt

Materiaal Behuizing

Ingegoten RVS Behuizing

Overrijdbaar

JA tot 2500 kg

Verwachte Levensduur Lamp

> 50.000 Branduren

RVS RING

JA

Andere suggesties…

Schuiven naar boven