SUS LED Spot BIG TOPS Black 24V 3,6Watt

119,75 Incl. BTW/TVA

SUS LED Spot BIG TOPS Black 24V 3,6Watt

Prachtige, krachtige richtspot, onze topper

Uitverkocht

Beschrijving

De LED Spot Sus Big Tops doorstaat de tand des tijds. Met haar het aluminium behandeld en gepoedercoat hierdoor ontstaat de Sus Big Tops weer en wind. De Sus Big Tops geeft veel toepassingsmogelijkheden. Standaard komt er een schotel + grondpin bij de Sus Big Tops. Hierdoor wordt eenvoudig de Sus Big Tops geplaatst of gemonteerd waar u wilt!

Door de fraaie vormgeving van de LED Spot Sus Big Tops Zwart is het ook een mooie aanvulling op het gezicht van de tuin bij dag. Bij nacht komt de Sus Big Tops het best tot haar recht met zijn sterke lichtbundel met prettig warm wit licht. Ideaal voor het aanlichten van grotere elementen in de tuin of om een sterke nadruk te leggen op bijvoorbeeld een prachtig ornament.

Sfeer impressie LED Spot Sus Big Tops Zwart

De Sus Big Tops gecombineerd met de SUS Submergedbeiden behoren zij tot de krachtigere spots uit het Suslight assortiment. In de rechter afbeelding is goed te zien wat het effect is van de Sus Big Tops. De gehele kruin is tot de nok toe uitgelicht terwijl het vanaf het andere aangezichtspunt (linker afbeelding) er mooi en beheerst uitziet.

  

SUS LED Spot BIG TOPS Black 24V 3,6Watt

Extra informatie

Artikelnummer

SLS1-3B 3.6DC

EAN nummer

1052002000361

Lichtkleur

3000 K warm wit

Aantal LED\\\'s

3

Garantie

5 jaar

Voltage

24V DC Veilige Laagspanning (SELV)

Quick-Safe Connect Systeem

JA

IP Waarde

IP65

Merk LED

Osram

Wattage

3,6 Watt

Materiaal Behuizing

Aluminium, gepoedercoat

Nettogewicht

0,9 kg

Brutogewicht

1,0 kg

Verwachte Levensduur Lamp

> 50.000 Branduren

Schuiven naar boven