Garantievoorwaarden

De garanties van SUSLIGHT BELUX
Wij geven standaard 5 jaar volledige garantie op onze LED Tuinverlichting van het merk Suslight. Staat er op de factuur anders vermeld dan 5 jaar, dan is dit leidend (voor speciale projecten gelden soms andere garantieperioden).

Ondanks de grote zorg waarmee de producten van Suslight worden gefabriceerd (ISO9001) bestaat er een kleine kans dat er een productdefect geconstateerd wordt. SUSLIGHT BELUX garandeert een snelle en goede afhandeling.

De defecten vallen in de volgende twee categorieën:

1. Defect bij ontvangst
Tijdens het installeren blijkt 1 van de producten niet te werken. Neem dan direct contact op met SUSLIGHT BELUX. Er wordt gekeken of er diezelfde dag voor een oplossing gezorgd kan worden.

2. Defect na installatie
De garantieperiode van 5 jaar wordt gecontroleerd aan de hand van de factuur en een code die op het label van het armatuur staat. Zorg er daarom voor dat de labels op de lampen blijven. Voor de Sus Mini Sun vragen we alleen de bijbehorende factuur.
Zorg ervoor dat je het product+label en de factuur bij de hand hebt. Neem vervolgens contact op met SUSLIGHT BELUX. Binnen de garantieperiode – mits voorradig- wordt de garantieclaim binnen 5 werkdagen afgehandeld.

Standaard moeten de producten worden teruggezonden naar:

SUSLIGHT Nederland
Zeppelinstraat 14B
3846 CL Harderwijk (The Netherlands)

Wanneer SUSLIGHT BELUX constateert dat er na 14 dagen van het melden van de claim het garantieproduct niet retour is gezonden dan wordt het product dat verzonden is onder het garantiebeleid volledig in rekening gebracht inclusief de verzendkosten.

Defecte producten of onderdelen worden vervangen of gerepareerd.