Snelle Levering 24V LED 5 jaar fabrieksgarantie

Onze duurzame voetafdruk

“De ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is het bedrijfsbeleid van Suslight en dat mag absoluut geen marketingleus worden.

B-Corporation Toen we begonnen met ondernemen wisten we zeker dat dit duurzaam ondernemen moest zijn. Dit met het oog op de leefbaarheid van de aarde voor de nieuwe generatie. Maar ook het naleven van de mensenrechten moest centraal staan. Daarnaast wilden we graag wat betekenen voor onze directe omgeving. Vanzelfsprekend werden we, na een B-lab impact assessment gedaan te hebben, een B-Corporation. Het houdt ons scherp en in beweging. We stellen onszelf elk jaar nieuwe doelen om te blijven groeien in duurzaam ondernemen.

1% for the planet We doen veel moeite om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Echter waar geproduceerd wordt, daar laat je sporen achter. Zolang we niet helemaal energie neutraal werken zullen we deze schuld inlossen door 1% van onze winst af te staan aan de beweging 1% for the planet.

Earth overshoot day We volgen het met belangstelling, de beweging Earth overshoot day. Natuurlijk we zijn maar een kleine onderneming, wat gaan wij nou bereiken? Maar hey elk verschil is er eentje! Leds stop waiting for a better world, leds start working on it together!

NL