Snelle Levering 24V LED 5 jaar fabrieksgarantie

Duurzaam ondernemen en Suslight

Suslight staat voor Sustainable lighting Solutions.

Duurzame ontwikkeling “De ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is het bedrijfsbeleid van Suslight en dat mag absoluut geen marketingleus worden.

B-Corporation Toen Suslight begon met ondernemen wist men zeker dat dit duurzaam ondernemen moest zijn. Dit met het oog op de leefbaarheid van de aarde voor de nieuwe generatie. Maar ook het naleven van de mensenrechten moest centraal staan. Daarnaast wilden ze graag wat betekenen voor onze directe omgeving. Vanzelfsprekend werden ze, na een B-lab impact assessment gedaan te hebben, een B-Corporation. Het houdt Suslight scherp en in beweging. Suslight stelt zichzelf elk jaar nieuwe doelen om te blijven groeien in duurzaam ondernemen.

1% for the planet Suslight doet veel moeite om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Echter waar geproduceerd wordt, daar laat je sporen achter. Zolang Suslight niet helemaal energie neutraal werkt zal deze schuld ingelost worden door 1% van de winst af te staan aan de beweging 1% for the planet.

Earth overshoot day Suslight volgt het met belangstelling, de beweging Earth overshoot day. Natuurlijkis Suslight maar een kleine onderneming, wat gaan wij nou bereiken? Maar hey elk verschil is er eentje!

Leds stop waiting for a better world, leds start working on it together!

Duurzaam ondernemen en Suslight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL