De SUS DECO

Modernistisch en minimalistisch in een klassieke vorm? Dat is de Deco met zijn moderne en toch tijdloze uitstraling. De Deco past overal, van klassiek tot modern van Midden-Europees tot Mediterraan. Haar zachte minimalistísche vormen complimenteren iedere omgeving.

Dankzij het vernuftige ontwerp straalt de Deco een prachtige lichtbundel uit die niet verblind. Het licht straalt breed en diep uit vanuit haar overhangende bovenkant. Daardoor verblindt de Deco niet en ontstaat er een zacht en rustig geheel. De Deco is uitermate geschikt voor oriëntatie-verlichting.

Voorzien van moderne hoogwaardige LED’s is het licht zacht en warm van kleur. Dit gecombineerd met de hoogwaardige elektronica geven een uitzonderlijk lange levensduur. De behuizing is vervaardigd uit een spuitgietmal waarin onder hoge druk aluminium in geïnjecteerd is. Na deze stap wordt de oppervlakte grondig behandelt waarna het geheel wordt gepoedercoat met een hoogwaardige coating. De Deco kent twee uitvoering zodat ook bestaande installaties eenvoudig een upgrade kunnen krijgen. De 24V DC uitvoering sluit naadloos aan op het Suslight 24V Quick-Safe Connect System. De 230V AC uitvoering past perfect op bestaande 230V AC installaties,

Verkrijgbaar in: sus deco Ac — sus deco DC

De SUS DECO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *