Snelle Levering 24V LED 5 jaar fabrieksgarantie

De Sus Deco staande buitenlamp is tijdloos

Sus Deco Staande buitenlamp

De Sus Deco staande buitenlamp heeft een moderne en tijdloze uitstraling. De Deco past overal, van klassiek tot modern. Haar zachte minimalistische vormen complimenteren iedere omgeving.

Dankzij het vernuftige ontwerp straalt de Deco een prachtige lichtbundel uit die niet verblind. Deze staande buitenlamp straalt breed en diep uit vanuit haar overhangende bovenkant. Daardoor verblindt de Deco niet en ontstaat er een zacht en rustig geheel. De Deco is uitermate geschikt voor oriëntatie-verlichting.

Voorzien van moderne hoogwaardige LED’s is het licht zacht en warm van kleur. Dit gecombineerd met de hoogwaardige elektronica geven een uitzonderlijk lange levensduur. De behuizing is vervaardigd uit een spuitgietmal waarin onder hoge druk aluminium in geïnjecteerd is. Na deze stap wordt de oppervlakte grondig behandelt waarna het geheel wordt gepoedercoat met een hoogwaardige coating.

De Sus Deco staande buitenlamp kent twee uitvoering zodat ook bestaande installaties eenvoudig een upgrade kunnen krijgen. De 24V DC uitvoering sluit naadloos aan op het Suslight 24V Quick-Safe Connect System. De 230V AC uitvoering past perfect op bestaande 230V AC installaties,

Verkrijgbaar in 24 V en 230 V.

De Sus Deco staande buitenlamp is tijdloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL